Cursusaanbod van HODL

Het is niet kwalijk dat niet iedereen het principe van Blockchain onder de knie heeft. Het is een relatief nieuw onderwerp die nog een enorme ontwikkeling moet gaan ondervinden. Bij HODL willen we iedereen klaarstomen voor de aankomende veranderingen. Door de grondbeginselen en basisprincipes te begrijpen geloven wij dat deze markt een veel betere toekomst zal gaan hebben waardoor we een stabielere markt uiteindelijk kunnen gaan krijgen. Daarom hebben we meerdere mogelijkheden in ons aanbod. We ontmoeten je graag op één van onze cursussen!

Waarom een workshop van HODL volgen?

  • Meer dan 7 jaar ervaring
  • Een passie voor Blockchain
  • Een drive om iedereen comfortabel te laten worden met het onderwerp
  • Persoonlijke benadering
  • Verschillende verdiepingsmogelijkheden na de workshop mogelijk

De mening van onze cursisten

Op 16 februari een workshop “welkom in de blockchain” bij Hodl gevolgd. Als volledige analfabeet op het gebied van crypto-currency nogal sceptisch over deze materie. Echter aan het einde van de dag helemaal om en enkele dagen later begonnen met inleggen/investeren.
Nick en Sven weten je met goede, heldere en kundige onderbouwingen uitleg te geven hoe de wereld van de crypto werkt.
Kan dan ook iedereen aanraden om eens een workshop te gaan volgen.

Rob van der Herik, ondernemer

Ik heb de workshop gevolgd om meer inzicht te krijgen in de technische en fundamentele principes van blockchain, cryptocurrencies en de betekenis hiervan in de toekomst.

De workshop is interactief waardoor er naast de zeer boeiende en helder uitgelegde theorie van de wereld van cryptocurrencies en aandacht voor de ontwikkelingen in de markt, veel gelegenheid is voor vragen. Theorie en praktijk goed afgewisseld.

Tussendoor zijn er ook voldoende pauzes. Dit heb ik zeer gewaardeerd omdat het intensieve dag(en) is (zijn) en je geconcentreerd wilt blijven.

De workshop heeft me daarnaast kennis laten maken met het met investeren in de Blockchainmarkt en cryotocurrencies.

Nick en zijn team zijn echte professionals en brengen de theorie en praktijk gepassioneerd en begrijpend over.

Een absolute aanrader.

Arie Voorburg / Innovation Manager Arcadis

Arie Voorburg, Innovation Manager Arcadis